Velkommen til Sundtoldsbyen Helsingør

Museerne Helsingør levendegør Helsingør som Sundtoldsby som livet var i starten af 1800-tallet.  Til events og aktiviteter genskaber vi autentisk sundtoldsstemning med en karakteristisk sundtoldsfortælling i rammen af personer i historiske dragter, mad og drikke der var typiske for den tid og familievenlige aktiviteter.

Alt dette bliver støttet op af de fantastiske historiske bygninger, der står smukt velbevaret i Helsingør. Scenen for den levende Sundtoldsby kan både være ude i byen og inde i og rundt om det levende Øresundstolds-museum Skibsklarerergaarden.

Frivillig aktør i dragt?

Vi kan ikke levendegøre Helsingør som sundtoldsby uden alle de fantastiske frivillige, der har lyst til at iklæde sig en historisk dragt og spille med i historien. Hvis du har interesse i at være en del af denne fantastiske levende historieformidling, kan du melde dig ind i Facebookgruppe Museerne Helsingørs frivillige aktører. Her skriver vi ud hver gang Sundtoldsbyen bliver levendegjort.

 

Følg med i hvad der sker af aktiviteter og events. Du kan også altid følge med på Facebooks begivenheder og opslag, og endelig kan du købe billet til arrangementer her

Kontakt

Telefonnr.: 49281800
Mail: museerne@helsingor.dk

Museerne Helsingør

Allegade 2
3000 Helsingør

Åbningstider

Værftsmuseet
Torsdag- søndag
kl. 11-15

Skibsklarerergaarden
JUL: 26+27/11 og 3+4/12
kl. 11-15

Entré

Skibsklarerergaarden:
Voksne: 60 kr.
Børn og unge under 18 år er gratis.
Gruppebillet (min. 10 personer): 50 kr./person.

Værftsmuseet:
Gratis entré