Vinterferie på Skibsklarergaarden

Skibsklarerergården Strandgade 91, Helsingør

I vinterferien er det tid til vinterens husflid og håndværk. Du kan prøve at binde din egen kvalitets-børste, lære at brodere, karte uld til garn, eller lege med det historiske legetøj i børneværelset. I køkkenet byder kokkepigen på hjemmebagte pandekager og the og kaffe, som serveres i de fine stuer.

entré

Til the hos frøkenen på Skibsklarerergaarden

Skibsklarerergården Strandgade 91, Helsingør

Frøkenen på skibsklarerergaardene inviterer til et lille theselskab. Hun viser kort rundt i huset og serverer derefter the med sødt i de fine stuer mens anekdoter serveres i samtaleform.   Visiten tager ca 1 time.

60kr.

Udstilling – Sko

I Museum Nordsjællands mobile udstillingscontainer vises en udstilling med sko fundet i arkæologiske udgravninger, hvoraf en del stammer fra Helsingør. Containeren vil blive sat op i Helsingør fra d. 7. august til d. 4. september på arealet mellem Kronborg og Kulturværftet.

gratis