Helsingørs tre lokalhistoriske museer

Museerne Helsingør er et statsanerkendt museum med tre besøgssteder i Helsingør bymidte. På Helsingør Bymuseum kan gæsterne blive klogere på hvordan Helsingørs borgere levede i Sundtoldstiden der varede fra ca. 1429-1857. Værftsmuseet er et lokalhistorisk museum med fokus på 100 år med Helsingør Værft og den industrielle periode i byen fra 1882-1983. Museet Skibsklarererergaarden er et interiørmuseum indrettet som en af Sundtoldstidens vigtige skibsklarereres boliger fra 1790’erne.

Event og aktivitetskalender

IN ENGLISH

Facebook / Instagram

Telefon : 49 28 18 00
Email: museerne@helsingor.dk

Karmeliterhuset
Sct. Annagade 36
3000 Helsingør

Kort og rejseplan

Rabat - Discounts %

Der er 20% rabat på entré med billet fra M/S Museet for Søfart fra samme dag og ligeledes hvis billet fra Museerne Helsingør vises på M/S.

ICOM, ODM og Helsingør Museumsforening har gratis entré, dog betales ved særarrangementer og aktiviteter.

Åbningstider - Opening Hours

Skibsklarerergaarden, Bymuseet og Værftsmuseet:
4. – 31. juli åbent hver dag
kl. 11-15

Værftsmuseet og
Helsingør Bymuseum:
Torsdag- søndag
kl. 11-15

Entré

Voksne / Adults: 60 kr.
Børn og unge under 18 år er gratis / Kids under 18 free access.
Gruppebillet / Groups (min. 10 pax): 50 kr./person.

Billetten giver adgang til alle tre museer på dagen. One ticket provide access for all three museums on the same day.