Hjørnet af Helsingør Bymuseum

Byvandringer med Helsingørs vægter - onsdage i juni, juli og august

Denne sommer kan du traditionen tro komme med Helsingørs vægter på byvandring i det historiske Helsingør. På turen tager vægteren dig gennem en enestående historie om byen der i århundreder var Nordens rigeste, og som var international, da mange udenlandske borgere slog sig ned i byen.

Tusinder af søfolk fra hele verden besøgte dagligt værtshusene og sloges i stræderne og på skibsbroerne. Købmænd og håndværkere kom fra alle verdenshjørner for at tjene gode penge her. Du oplever bykernens historiske bygninger og hører om de største personligheder – måske du kan fornemme hvor de har færdes.

Følg med en sommeraften i juni, juli eller august. Turene starter hver onsdag kl. 17 fra Bymuseet og varer ca. en time. Prisen er 80 kr. for voksne. For børn og unge under 18 år i følgeskab med en voksen er turen gratis. Billetter købes i Bymuseets butik.