Til bords med piger og karle – aftenarrangement i Spisestuen

2. maj kl. 17.30

 

BollemælkFølger du med i Badehotellet og ser de inspirerende scener fra køkkenet, hvor du får et indblik i tidens finere madlavning. Men hvad spiste stuepigerne på hotellet og karlene på gårdene omkring?

Ved dette aftenarrangement i Spisestuen hører du om bondekøkkenet i 1920’erne. Hvordan fik man levninger til at smage? Hvad med den sure mælk? Hvordan var madmorens opfindsomhed, når hun skulle få maden til at strække? Spisestuens personale fortæller og du får mulighed for at smage på bollemælk, kalveost, kødbudding og meget mere. Nogle retter kan vi genkende, og andre er en ny oplevelse.

Bestil plads på et af de to aftenarrangementer i Spisestuen på Flynderupgård. Vælg mellem to onsdage; 4. april eller 2. maj. Begge aftener kl. 17:30

Pris for menu og fortælling: 150 kr. pr. person.

Bordbestilling på tlf. 4928 1907
På gensyn i Spisestuen.