Køkken og butik

Spisehuset – Flynderupgård museets erindringskøkken anno 1920

Her serveres historiske retter efter de oprindelige opskrifter og med råvarer af egen avl.

I 1920erne, da grosserer Rasmussen ejede Flynderupgård, boede bestyreren i denne bygning, og bestyrerens kone havde de ugifte landarbejdere på kost i folkestuen, der hørte til boligen.

 


 

Køkken og butik

Julefrokost anno 1920

Kan nydes både i Spisehuset og som take away.

25,- kr. pr. enhed

 

Julesild

Brantevik sild

Lun leverpostej med champignon og bacon

Medister med rødbede og hjemmelavet sennep

Juleskinke med grønkål

Ribbensteg med rødkål

Æbleflæsk

Hjemmelavet sylte

Hjemmelavet rullepølse

Tilvalg til 40,-: Ris á la mande med kirsebærsauce

 

Madmor kan også pakke, så du kan tage det med hjem

20,- kr. i samlet merpris

Bestil på tlf. 25311907


 

Menuen i det historiske køkken

Hver uge tilbydes en ny ret

Se den her: menuen i uge 44-52

 

Foruden ugens ret byder køkkenet altid på nedenstående.

Kontakt

Tlf: 49281907
Email: museerne@helsingor.dk

Læs mere her…

Adresse:
Agnetevej 9
3060 Espergærde

 

Årskort

Køb et årskort og få adgang til uendelige unikke oplevelser med familie, venner og kolleger eller på egen hånd og hjælp os samtidig med at bevare og udvikle Flynderupgård Museet i en historisk ramme.

Læs mere her…

Åbningstider

Tirsdag - søndag: kl 10 -16
Mandag: Lukket

Takt og tone

Læs mere her…