SOMMER 2022: FUSK PÅ VÆRFTET (METAL WORKSHOP)

juli 4 - juli 31

4. – 31. JULI: FUSK PÅ VÆRFTET Arbejd med metal og metalværktøj i det udendørs værksted.

I værkstedet på Den Røde Plads, foran Værftsmuseet er der gjort klar til, at du kan fuske med værktøj, metal og træ.

Her kan du arbejde med at lodde eller banke og forme mindre metalstykker eller træstykker sammen til en skulptur, et lille smykke eller hvad du nu finder på.

Når man fusker med et håndværk, bliver man bedre til det. Fusk foregår i en fri proces, hvor håndværkeren arbejder ud fra egen fri lyst, med noget de kan bruge privat. Helsingør Værft er kendt for al den fusk arbejderne har taget med sig hjem fra værftet. I mange hjem finder man stadig stegepander, askebægre, lysestager, lamper og sågar hele mahognikøkkener, der stammer fra værkstederne på Helsingør Værft.

4. – 31. JULY: METAL WORKSHOP Work with metal and tools in the workshop in front of the museum.

Foto: Helsingør Dagblad / Museerne Helsingør, Arkiv foto

Værftsmuseet