SOMMER 2022: FOR FULD SKRUE (FULL STEAM AHEAD)

juli 14 kl.11:00 - juli 15 kl.15:00

25DKK
Børneværftet på Værftsmuseet

14.+15. JULI: FOR FULD SKRUE Deltag i det stemningsfulde børnearrangement med skibsbygning og feststemning.

14. + 15. JULY: FULL STEAM AHEAD Build a beautiful ship and decorate it. Enjoy the celebration when the ship is launched into the water.

Byg dit eget træskib ved høvlbænken i Værftsmuseet, få savsmuld på bukserne og hold tungen lige i munden, mens sømmene slås i. Skibene skal selvfølgelig også have et navn, og måske skal der flag på eller andet sjov. Værftsmuseet & Maritimt Værksted Hal 16 sætter fokus på skibsbyggeri og lader børnene opleve lidt af Værftstidens stemning.

På Den Røde Plads mellem museet og Biblioteket Kulturværftet opstilles et stort vandbassin udlånt fra Øresundsakvariet. Her søsættes skibene kl. 12, kl. 13 og kl. 14 med levende musik og lidt godt til ganen. Der kan man også afprøve, om skibet flyder godt, og om elastikmotoren virker.

Samtidig er der åbent ovre i det maritime værksted Hal 16, hvor man kan gå over sammen med en af museets frivillige og se, hvordan mændene arbejder med at sætte rigtige skibe i stand.

Aktiviteten er primært for børn mellem 5 og 12 år ifølge med en voksen og foregår torsdag d. 14. og fredag d. 15. juli fra kl. 11-15. Skibene kan bygges hele dagen, og der vil være en hjælpende hånd fra de frivillige. Måske kan man lade sig inspirere af de udstillede skibsmodeller, og der er også mulighed for at tegne eller bygge i Lego.

Arrangementet er gratis. Ønsker du at bygge et skib koster det 25,- kr. til materialer. Mød op i tøj, der kan tåle lidt snavs.

Tilmelding senest mandag d. 11.07.  på kaa03@helsingor.dk til hold kl 11, kl 12 eller kl 13.

For Fuld Skrue

Byg dit eget skib på Værftsmuseet

Start:
juli 14 kl.11:00