• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Opdag Danmarks Vinbjerg – bytur på egen hånd med historier om drikkekultur i Helsingør

november 10 kl.17:00 - 20:00

275kr.
Elsinore evening

NYHED kun til Elsinore Evening – aftenåbent hver torsdag.

Tag  gode venner eller veninder med på en interaktiv og hyggelig oplevelse i Helsingørs historiske bydel. Med en æske med opgaver, quiz og skønne smagsprøver fra sundtoldstidens Helsingør, kommer I rundt til fem historiske steder i byen, nogle nutidige barer og opdager nye steder . Turen består af fortællinger om drikkekultur op gennem tiden, hvor Helsingør altid har været kendt for sine gode vine og drikkevarer.

Denne oplevelse i byen er den perfekte kombination af hyggeligt samvær og historisk oplevelse.

Turen rundt i byen er ca. 1,5 km og tager alt fra 1 time til ligeså lang tid, I har lyst til at hygge jer sammen.

Pris pr. person: 275 kr.

Indhold i oplevelsesæsken: et glas vin på Ofelia bar, smagsprøver på Luthendrank, mavebitter, snack samt en Wiibroe i æsken og en skriftlig guide med opgaver, historier og quiz-spørgsmål.

Oplevelsesæsken bliver udleveret i receptionen på Kulturværftet mellem kl. 17.00-20.00 på torsdage til Elsinore Evening

Se også alle de andre spændende arrangementer du kan opleve til Elsinore Evening hver torsdag aften i de mørke måneder.

Dato:
november 10