Omvisning i de historiske Værftshaller

december 16 kl.17:00 - 18:00

80kr.
Kalender 2021

ALLE TORSDAGE I DECEMBER.

Lav en anderledes julefrokost!

Kunne du tænke dig at se alle de steder i Værftshallerne, hvor man normalt ikke må gå ind? Nu har du muligheden for at blive vist rundt af en tidligere værftsarbejder, der kan fortælle om hvordan hverdagen var dengang, der blev bygget skibe på disse værksteder. Du vil høre sjove anekdoter fra det barske håndværkermiljø, blive varm om hjertet over rørende erindringer og få interessant viden om teknikaliteter og forretningen, der brødfødte over halvdelen af Helsingørs befolkning gennem 100 år. Dertil får du også et indblik i fremtidsplanerne for de historiske Værftshaller.

Omvisningen er en del af #elsinoreevenings, hvor de 6 store kulturinstitutioner i Kulturhavnen holder åbent hver torsdag aften.

Prisen er 80 kr., børn under 18 år er gratis
OBS. Vi mødes ved Servicedisken på Kulturværftet kl. 17.00