« Alle Begivenheder

Helsingør – Danmarks Vinbjerg: Tur rundt i byen på egen hånd med historier om drikkekultur i Helsingør

december 8 kl.17:00 - 20:00

275kr.
Elsinore evening

Aftenhygge hver torsdag. Elsinore Evening.

Tag på tur i Helsingør og bliv klogere på krop og sind om drikkekultur op gennem tiden, hvor Helsingør altid har været kendt for sine gode vine og drikkevarer

Tag  venner, veninder eller kolleger med på en unik oplevelse i Helsingørs historiske bydel. Med en æske med opgaver, quiz og skønne smagsprøver fra sundtoldstidens Helsingør, kommer I rundt til fem historiske steder i byen deriblandt Ofelia Bar. .

Hvert stop består af en lille smagsprøve, en aktivitet samt en interessant historie med udgangspunkt i stedet. Alt dette finder I i oplevelsesæsken. Derudover bliver I selvfølgelig også forsynet med tæpper og regnslag, så I kan være ude i vejret.

Denne oplevelse i byen er den perfekte kombination af hyggeligt samvær og historisk oplevelse.

Turen rundt i byen er ca. 1,5 km og tager alt fra 1 time til ligeså lang tid, I har lyst til at hygge jer sammen.

Pris pr. person: 275 kr.

Indhold i oplevelsesæsken: et glas vin på Ofelia bar, smagsprøver på Luthendrank, mavebitter, snack samt en Wiibroe i æsken og en skriftlig guide med opgaver, historier og quiz-spørgsmål.

Oplevelsesæsken bliver udleveret i receptionen på Kulturværftet mellem kl. 17.00-20.00 på torsdage til Elsinore Evening

Se også alle de andre spændende arrangementer du kan opleve til Elsinore Evening hver torsdag aften i de mørke måneder.

Dato:
december 8