• This event has passed.

June 19 kl.10:00 - 14:00

Free
Bogmarked på Bymuseet

Bymuseet gentager succesen med et stort spændende Bogmarked.

Herluf Trolles flotte dansesal på 1. sal i Bymuseet er fyldt med spændende bøger om Helsingørs historier. Gør et kup til næsten ingen penge. Tag en pose med hjemmefra og fyld den til randen med f.eks. Museets årbog fra 2019, hvor du kan finde interessante artikler om Kunst og Byrum i Helsingør, Porten til Eventyret om ‘Kong Peder’, Helsingørs mangeårige borgmester eller om Skibsklarerer Marstrand.

Vi følger myndighedernes corona anbefalinger i forhold til detailhandel. Dette er et bogmarked uden museumsformidling. Der er ikke længere et krav om at bære mundbind.

Museumsforeningen er til stede i Trollesalen og i indgangsdøren som guider ifht afstand. De sørger for udluftning og holder øje med at der aldrig er mere end 30 mand i den store rummelige Trollesal.

Læs mere om hvordan vi forholder os til Corona restriktionerne på vores hjemmeside

Date:
June 19