Helsingørs tre lokalhistoriske museer

Museerne Helsingør er et statsanerkendt museum med tre besøgssteder i Helsingør bymidte. Værftsmuseet er et lokalhistorisk museum med fokus på 101 år med Helsingør Værft og den industrielle periode i byen fra 1882-1983. På Museet Skibsklarererergaarden opleves et autentisk indrettet hjem, provianteringsbutik og kontor fra en af Sundtoldstidens vigtige skikkelser i byen Skibsklarereren. Boligens indretning er fra 1790’erne. Helsingør Bymuseum åbner med nye udstillinger på Kulturværftet i 2023.

Event og aktivitetskalender

IN ENGLISH

Facebook / Instagram

Telefon : 49 28 18 00
Email: museerne@helsingor.dk

Kulturværftet
Allégade 2
3000 Helsingør

Kort og rejseplan

Rabat - Discounts %

ICOM, ODM og Helsingør Museumsforening har gratis entré, dog betales ved særarrangementer og aktiviteter.

Åbningstider - Opening Hours

Værftsmuseet
Torsdag- søndag
kl. 11-15

Museet Skibsklarerergaarden har åbent til særarrangementer, til bookede forløb og i skolernes ferier.
Se åbningstider for Skibsklarerergaarden

Helsingør Bymuseum åbner igen i foråret 2023 på Kulturværftet, Allegade 2.

Entré

Skibsklarerergaarden:

Voksne / Adults: 60 kr.
Børn og unge under 18 år er gratis / Kids under 18 free access.
Gruppebillet / Groups (min. 10 pax): 50 kr./person.

GRATIS entré på Værftsmuseet