Bentværft

Vind MiniCruise med DFDS til Oslo

Værftsmuseet inviterer til quiz-konkurrence i den aktuelle særudstilling i anledning af rederiet DFDS’s 150 års jubilæum.

Besøg værftsmuseet og svar rigtigt på tre spørgsmål, så deltager du i lodtrækningen om Mini Cruises med Oslobåden. Blandt alle rigtige besvarelser tækker vi lod om

-          et MiniCruise for to personer i Commodoreclass-kahyt incl. morgenbuffet
-          et MiniCruise for to personer i Seawayclass-kahyt med havudsigt

Alle svarene kan findes i udstillingen.

Konkurrencen løber frem til den 11. marts, og derefter trækkes der lod blandt alle de rigtige løsninger.

Alle vinderne får direkte besked.

Kaptajn på "Kongen"- Fyraftensmøde

Torsdag d. 15. marts kl. 16 - 17.30 inviterer Værftsmuseet igen indenfor til fyraftensmøde. Forhenværende kaptajn, Niels Arendal Jensen, fortæller om færgen M/F Kong Frederik IX, i folkemunde ofte blot kaldt ”Kongen”. Vi får dens historie i store træk fra nybygning til skrot men især om tiden fra 1990 – 2002, hvor den sejlede ved alle overfarter. Desuden hvordan den endte som museumsfærge og deltog aktivt i indvielsen af Storebæltsbroen i 1998.

Senere sejlede den rundt til danske havne på charterbasis, hvor den bl.a. besøgte Helsingør. Museet gik til sidst fallit, sagføreren solgte alt det museale, og færgen lå oplagt i Halsskov nogle år, før den blev solgt til ophug i Alang Bay.

Kom og hør hele historien omkring bordet i Bestyrelsesværelset på Værftsmuseet. Som altid byder Værftets frivillige gæsterne på en øl eller en vand.

Der er gratis entré. Tilmelding ikke nødvendig