Bentværft

”Trusler og muligheder for værftet”

Fyraftensmøde - torsdag d. 26. oktober 2017 kl. 16.00 til 17.30

Torsdag d. 26. oktober er der mulighed for at opleve endnu et af Værftsmuseets populære fyraftensmøder. Temaet er denne gang, hvilke trusler og muligheder, der de sidste år var for værftets fortsatte udvikling og overlevelse set med ledelsens øjne. Både set i datidens virkelighed, i værftets sidste periode og fra nutiden af.

Hvordan var markedet for skibe den gang, og hvilke ordremuligheder var der? Havde værftet de nødvendige resurser, både teknisk og økonomisk, og stod ledelsen samlet om strategien?

Mød to centrale personer fra værftets daværende ledelse, salgschef Ulff Nielsen og teknisk chef, Mogens Arndt. De fortæller deres personlige oplevelse, mens vi sidder omkring det store mødebord i Værftets gamle bestyrelseslokale. Museets frivillige, som er tidligere ansatte fra Værftet, byder på en øl eller vand, og der er rig lejlighed til at stille spørgsmål.

Arrangementet er gratis og kræver ikke tilmelding.