Bentværft

Kulturnat Helsingør 29. september 2017 - Kom og oplev værftsstemningen

Værftsmuseet er åbent kl. 18-22.

I biografen vises filmklip fra Værftstiden, og der vil være god tid til at se udstillingen. Tidligere ansatte fra Værftet, som nu er frivillige på museet, fortæller anekdoter fra deres tid som værftsarbejdere. Børnene kan prøve at kalfatre et skibsdæk, bygge et skib i Lego eller finde 10 små værftsmus, som har gemt sig i udstillingen. Vi byder på ”Tuttens Kaffe” og Værftsnitter med fedt eller spegepølse, og kl. 20 spiller Kronborg Brass maritimt inspirerede musikstykker på den Røde plads.

Vi viser filmklip fra værftstiden, og udstillingen er åben. Tidligere ansatte, nu frivillige, fortæller anekdoter fra deres tid på værftet. Børn kan prøve at kalfatre, bygge skibe i Lego eller finde gemte værftsmus. Vi byder på ”Tuttens Kaffe” og Værftsnitter med fedt. Kl. 20 spiller Kronborg Brass maritimt inspirerede musik på Røde Plads.