Hjørnet af Helsingør Bymuseum

Hver onsdag i juni, juli og august kan du komme med den gamle vægter på byvandring i det historiske Helsingør. Turen koster 80 kr. For børn og unge under 18 år er turen gratis.

Billetter kan købes i Bymuseets butik. Byvandringen starter kl. 17 og varer ca. en time.

Gratis familiebyvandringer denne sommer

byvandring

I maj, juni og juli kan du ganske gratis tage dine børn med på byvandringer i Helsingør. På barnevognsbyvandringen kan mødre på barsel eller andre, der trænger til lidt adspredelse under barnevognsturene, høre mere om helsingoranernes pudsige og overraskende liv i renæssancen. På børnebyvandringen kan børn mellem 7-13 år få lov at komme helt tæt på fortiden ved at se, røre og lege sig frem til, hvordan hverdagen for 400 år siden var forskellig og ens i forhold til hverdagen i dag.

Byvandringerne er blevet til i et samarbejde mellem Helsingør Kommunes Museer og arkæologi- og historiestuderende ved Københavns Universitet, Emilie Howe Gersager.

Det kræver ingen tilmelding at deltage – bare mød op.

Hvor: Byvandringerne starter på Wiibroe Plads ved løvespringvandet, hvorfra vi bevæger os rundt i Helsingørs gamle bymidte.

Hvornår: Byvandringerne tager omkring 1,5 time. Man kan følge med, så længe man har lyst.

B) Lørdag d. 20. kl. 13

A) Tirsdag d. 23. kl. 10.30