Helsingør i Coronaens tid

hund front

Vil du hjælpe os med at huske?
Lige nu er de fleste af os optaget af, at få hverdagen til at fungere. Og tankerne kredser om den nærmeste fremtid: hvordan udvikler epidemien sig? Hvornår starter livet igen? Mister jeg mit job? Hvornår skal børnene i skole igen?

Men der kommer en dag, hvor virus-pandemien er historie. Og folk vil spørge: hvordan oplevede de det dengang? Hvordan var det at leve i Helsingør, midt i Coronaens tid?

Det vil Museerne Helsingør gerne kunne fortælle om. Men vi behøver din hjælp. For om et, ti eller hundrede år vil man kunne slå op i gamle aviser, og læse hvad eksperterne sagde og hvad politikerne gjorde. Men hvad gjorde alle vi andre? Hvordan løste vi hverdagens store og små problemer? Hvad bekymrede vi os om, og hvad glædede vi os over? Hvad tænkte vi om det hele?

Vil du hjælpe os med at bevare historien om Helsingør i Coronaens tid? Så send os din beretning om din hverdag og dine oplevelser. Du kan sende os tekst, fotos, tegninger eller videoklip.

Bemærk: Inden du sender os noget, er det vigtigt, at du læser vores korte vejledning som du kan hente her Corona-vejledning

Har du spørgsmål i øvrigt er du velkommen til at kontakte os.Skriv til: