Flynderupgård Spisestuen Grønkål

 

Uge 11 10/3-15/3    Ærtegrød med flæsketern  

Uge 12 17/3-22/3    Stegt kalvelever med bløde løg

Uge 13 24/3-29/3    Kødjærpe med brun sauce          

Uge 14 31/3-05/4     Bøf Lindstrøm med kartofler

Uge 15 07/4-13/4     Lammesteg med tilbehør 100 kr.

 

Husk at bestille bord til Påskebord a la 1950

fra 9. april til 13. april - pris 175 kr.

 eggs in basket 1159946

         

MENUKORT

Frokost               Drikkevarer  
Grossererens tallerken * 130,-   Sodavand 20,-
(skal forudbestilles)     Vand (flaske) 10,-
Julesul: leverpostej, medister, sylte 65,-   Vand (kande) 5,-
3 Frikadeller med rugbrød 48,-   Saft (glas) 15,-
3 Fiskefrikadeller med rugbrød 50,-   Mælk 15,- 
Fedtemadder, 2 halve  15,-      
Bolle  18,-    Øl  
Bygbolle 20,-   Tuborg Classic 25,-
Ost, 1 stk  3,-   Wiibroe Pilsner 22,-
Smør 3,-   Wiibroe Porter 30,-
      Let Pilsner 22,-
Kaffe / te / kakao & kage     Hvidtøl 20,-
Kaffe eller te, pr. krus 15,-      
Kaffe eller te 30,-   Snaps  
Drik så meget du har lyst. Pr. pers     2 cl Kronborg Akvavit 25,-
Varm kakao  20,-   2 cl Kronborg Bitter 25,-
Flødeskum
5,-    2 cl Riise shot 25,-
2 pandekager m/hjemmelavet syltetøj 30,-   4 cl Riise Rom 40,-
Hjemmebagt kringle 30,-   4 cl Creme likør 40,-
Æblekage 40,-   4 cl Tranquebar gin  35,- 
Kaffe / te og kringle 50,-      
Kaffe / te og æblekage 60,-   Vin  
      Rød / hvid, glas 18 cl 40,-
Dagens grød      Rød / hvid, stor flaske 145,-
En portion 20,-       
Smagsprøve 10,-    Kartofler og grøntsager  
Kun ved anden bestilling     er af egen avl.  
         
    Køkkenet lukker   
      kl. 15.30  

 

* Grossererens tallerken: sild, fiskefilet, krustade med hønsesalat, mørbrad med bløde løg, brie med brombær syltetøj, brød og smør.
   

 

Større grupper bedes venligst bestille forud i god tid.
Spisestuen kan være lukket ved store selskaber.