Flynderupgård Spisestuen Grønkål

    Ugens varme ret: 65,- 
Uge 16 (17-22/4)   Hjerter i flødesauce med kartoffelmos og rødbede
Uge 17 (24-29/4)    Skipperlapskovs med smør, purløg, rødbede og rugbrød
Uge 18 (1-6/5)   Lammekarbonader med ærter og perleløg
Uge 19 (8-13/5)   Kåldolmer med sauce og kartofler 
Uge 20 (15-18/5)   Indbagt hamburgerryg med asparges sauce og gemyse
(19-21/5 - pinse)   Sildebord (pris pr person 120,-)
Uge 21 (22-27/5)   Sprængt oksebryst med sur sød sauce og kartofler
Uge 22 (29/5 - 3/6)   Gammeldags kylling 
m. kartofler, rabarber kompot og drueagurk 

 

Menukort 2018 u spiritus