Fly DSF2956

Mellem Egebæksvang skov og Flynderupgårds store hovedbygning ligger den ca. 4000 kvadratmeter have, som er ført tilbage til sit udseende i 1920-erne. På hver side af den store trappe op til terrassen vokser duftende buskroser omkranset af ligeledes velduftende lavendler.

Den buede græsplæne er omgivet af buksbom og lyserøde Ellen Poulsen-roser, og på plænen længst ned mod skoven vokser frugttræer. Midt ned gennem haven går en grussti, som gennem en låge fører ned til et rekonstrueret romantisk anlæg fra 1800-tallet med en lille sø, hvor en træbro fører over til en lille ø. På øen er opstillet to bænke, hvor man kan sidde og nyde skoven og roen.

I øverste del af haven ud for gavlen samt på skulpturstien, som går til venstre for haven, kan ses store og små granitskulpturer lavet af billedhugger Karl Otto Johansen. Han er ligeledes mester for "Grundlovstalerstolen", som blev opsat i haven i forbindelse med Grundlovens 150 års jubilæum. Stenen er formet som en slags talerstol med de symbolske ravne Hugin og Munin samt hans to hunde.

Der er gratis adgang til haven.